Udžbenici za nemački jezik – Menschen

Udžbenici za nemački jezik – Menschen

Menschen je jedan od najnovijih udžbenika izdavačke kuće Hueber. Ovo je najsavremeniji udžbenik za nemački jezik koji se trenutno može pronaći. Prožet je savremenim metodama i prilagođen mlađoj populaciji koja uči nemački jezik.

Uz pomoć ovog udžbenika možete naučiti nemački jezik od nivoa A1 do nivoa B1. Kao i većina ostalih udžbenika i ovaj obrađuje svakodnevne teme sa puno slika i nebrojeno puno audio i video materijala. Na youtube-u možete pronaći kanal gde ćete pratiti sve video klipove koji su u vezi sa ovim udžbenikom.

Moj lični favorit u okviru ovog udžbenika je vizuelna forma. Imperativ je na povezivanju gradiva i iznad svake strane se nalazi traka u kojoj su pored crteža prikazane i određene faze ili reči koje su najbitnije u datoj lekciji.

Mnoge studije su pokazale da kada leva i desna hemisfera povezuje naučeno, to je dugotrajni put ka trajnom pamćenju. Menschen vam taj način učenja u potpunosti omogućava i garantuje brzo postizanje zacrtanog cilja.

Radna sveska je odvojena od udžbenika i uz pomoć nje ćete savladati do tačnina sve četiri veštine (čitanje, pisanje, razumevanje teksta i pričanje) koje su vam potrebne za Goethe diplomu.

Udžbenici uglavnom imaju po 12 lekcija i vrlo česte se dele na pola nivoa (kao i Schritte International) ali sve to ne bi trebalo da vas spreči da isprobate ovaj odličan udžbenik kao najsavremenije pomagalo pri učenju nemačkog jezika.

Javite se ako imate komentara ili želite da učite nemački jezik online putem Skajpa:

dunja.spiler

dunjaspiler@gmail.com

Leave a Reply