Priprema za Gete i TELC ispite

Priprema za Gete i TELC ispite

Priprema za Gete i TELC ispite ne mora da traje predugo. Ponekad je dovoljno samo nekoliko časova kako bi se pojedine greške ispravile i kako biste “zablistali” na samom ispitu.

Priprema za polaganje ispita na Gete institutu ili TELC ispita ponekad traje poprilično dugo i imate osećaj da niste dovoljno provežbali usmeni i pismeni deo ispita.

Delovi ispita

Leseverstehen odnosno “razumevanje pročitanog” možete vežbati i samostalno, kao i Hörverstehen odnosno “razumevanje odslušanog”. Mada, kada je u pitanju “pisanje” i “pričanje” uglavnom je potreban neko ko će vas ispravljati i uputiti kako da što bolje spremite taj usmeni deo ispita ili neko ko će pregledati vaše sastave i reći vam na šta da obratite pažnju.

Obično na grupnom kursu nema dovoljno vremena da se svakom kandidatu individualno posveti pažnja i da mu se ukaže na njegove konkretne greške kao i da se te iste greške u potpunosti isprave.

Rešenje za ovaj problem vam nudi prva online škola nemačkog jezika u Srbiji “Špiler”.

Kako izgleda indivdualna priprema za Gete i TELC ispite ?

Pošaljite mi mail na: dunjaspiler@gmail.com i zakažite svoj čas konsultacije u vezi sa pripremom za Gete ili TELC ispit.

Napišite mi koji ste trenutno nivo znanja nemačkog jezika, šta za vas predstavlja najveći problem i gde pravite najviše grešaka kada je u pitanju priprema ispita.

Osmislićemo zajedno formu od dva do tri časa od sat i po i na taj način ćete dobiti dodatne informacije kao i pomoć u pripremanju ispita.

Online nemački
Purchase this image at https://www.stocksy.com/1017817

Nije kurs već samo časovi konsultacije

Kao iskusan profesor nemačkog jezika iza koga stoji bezbroj kandidata koji su položili kako TELC tako i ispite na Gete institutu, nudim vam mogućnost od par dodatnih časova konverzacije kao i pripreme pismenog dela ispita.

Od materijala vam ništa nije potrebno, sve dobijate od mene.

Javite se na moj mail i napišite šta za vas predstavlja najveći problem kada je priprema ispita u pitanju.

 

 

 

One thought on “Priprema za Gete i TELC ispite

Comments are closed.

Comments are closed.