Online učenje nemačkog jezika preko Skajpa

Online učenje nemačkog jezika preko Skajpa

Online nemacki i Skype ?

Skype je besplatan program koji nam omogućava da telefoniramo ili da se dopisujemo sa ljudima iz celog sveta.

Ko stoji iza ideje “Online Nemački” ?

Ja sam diplomirani profesor koji nije samo maternji govornik već i stručna osoba  koja je odslušala i položila ispit iz metodike nastave stranog jezika.

To je velika prednost u odnosu na ostale škole stranog jezika jer mi zaista znamo kako da vam prenesemo naše znanje i kako da vi što pre progovorite engleski ili nemački jezik a samim tim i kako da položite ispite za neophodne sertifikate za ova dva jezika.

Kome najviše prija ovakva vrsta rada ?

Postoje osobe koje su introvertne i ne vole rad u grupi, tako da su ovi individualni časovi prava prilika za njih da nauče jezik bez dodatnog stresa.

Ovaj sistem odgovara i ljudima koji nemaju dovoljno slobodnog vremena kako bi putovali do neke škole stranih jezika već jednostavno nas možete kontaktirati od 08:00 do 21:00 od kuće ili sa posla.

Jedan profesor radi sa jednim učenikom ali uvek se može napraviti tkzv. konferencija u kojoj učestvuje nekoliko učenika i profesor.

Tu vrstu časa praktikujemo pred kraj određenog nivoa.

Na kraju svakog kursa dajemo vam određeni test koji obuhvata sledeće veštine: čitanje, pisanje, slušanje i pisanje i na osnovu toga utvrđujemo vaš nivo znanja.

Pišite na dunjaspiler@gmail.com i zakažite svoj prvi čas.

Image

Leave a Reply