Oktobar-pravo vreme za nemački

Oktobar-pravo vreme za nemački

Oktobar je prvo vreme kada treba početi sa učenjem nekog stranog jezika. Nemački jezik je danas sve popularniji i pruža vam bezbroj mogućnosti, pre svega na poslovnom planu.

Septembar se odavno završio, oktobar se takođe bliži kraju ali jedan veliki početak je na vidiku: online učenje nemačkog jezika.

Ako se sada prijavite za online časove nemačkog jezika, imate priliku da jedan ceo nivo pređete do kraja decembra.

Online škola nemačkog jezika “Špiler” organizuje časove nemačkog jezika u vidu individualne nastave ili grupne časove konverzacije.

Individualni časovi nemačkog jezika

Ako planirate da brzo postignete određeni cilj u učenju nemačkog jezika onda su individualni časovi najbolji vid nastave za vas.

Nakon razgovora sa vama, napraviću plan kako ćemo i po kom udžbeniku ćemo raditi. Na ovaj način ćete svakako brže i efikasnije stići do vašeg cilja.

Individualni časovi mogu trajati 45 ili 90 minuta.

Grupni časovi konverzacije

Grupni časovi konverzacije su prava stvar za vas ako ste na nivou B1 i hteli biste što bolje da savladate veštinu konverzacije ili da se pripremite za neki od ispita iz nemačkog jezika.

Pažljivo biram ko će biti u grupi i na početku svake nedelje ili meseca vam dostavljam teme koje ćemo zajedno obrađivati.

Jedini uslov za učešće na ovim časovima je: minimum nivo B1 ili kraj A2.

Termini online časova nemačkog jezika

Trenutnu u online školi nemačkog jezika su ostali slobodni termini od 18 do 19.30.

Kako se prijaviti

Ako ste zainteresovani pišite mi na:

dunjaspiler@gmail.com

ili se javite porukom na moj broj:

+381641314824

Comments are closed.