Priprema za TELC B1/B2 ispite

Priprema za TELC B1/B2 ispite

Prvi dan jeseni i vreme je za kurseve. Strani jezici, slikanje, pevanje, ples, kursevi programiranja i ostalo.

Dok neki upisuju kurseve iz hobija, drugima je kurs potreban kako bi uspešno položile ispite ili stekli veoma bitne veštine. Iskoristite ovo “fantastično” vreme i pripremite se za TELC ispite nemačkog jezika ili za ispite na Gete institutu.

Šta su TELC ispiti?

TELC ispiti su priznati ispiti za nemački jezik u celom svetu. Ima različitih vrsta i skaliraju se od A1 do C2 kao i ispiti na Gete institutu. Za razliku od ispita na Gete insitutu, TELC ispiti imaju i posebne vrste za medicinu i za ekonomiju, odnosno administrativne poslove.

Online škola nemačkog jezika “Špiler” vam nudi pripremu za polaganje TELC B1 ili B2 ispita ali i pripremu za ispite B1 i B2 na Gete institutu.

Licenca za ispitivača na TELC B1/B2 ispitima

U maju 2021. godine stekla sam licencu za ispitivača na TELC B1 i B2 ispitima. Nakon više od deset godina iskustva u pripremi polaznika za ove ispite, odlučila sam da to svoje iskustvo ozvaničim i da konkurišem za licencu.

Nakon seminara i vežbi koje smo imali sa docentkinjom iz Nemačke (a sve je organizovano u okviru Centra za nemački jezik “Neven”) dobila sam svoju licencu za TELC B1/B2 ispitivača.

Kako izgledaju časovi pripreme za TELC B1/B2 ispite?

Na časovima sa mnom možete saznati šta je to što se boduje, sa akcentom na usmeni deo ispita a u toku časa ćemo naravno temeljno raditi na probama ovog dela ispita.

U okviru pripreme za TELC ispit B1/B2 dobićete od mene materijal za pripremu samog ispita što će vam sigurno omogućiti da što uspešnije položite ispit.

Koliko traju online časovi nemačkog jezika?

Časovi u online školi nemačkog jezika mogu biti individualni ali i grupni i traju 90 ili 45 minuta.

Priprema za TELC B1/B2 ispite je najbolja kada se radi individualno, ali nekada je interesantno i pripremati ove ispite u grupi. Na taj način bolje vežbamo usmeni deo kada dva kandidata (istog nivoa znanja) pričaju jedan sa drugim.

Kako se možete prijaviti na kurs pripreme TELC B1/B2 ispita?

Ako ste zainteresovani za ovaj pripremni kurs, pošaljite mi mail sa vašim zahtevom na:

dunjaspiler@gmail.com

Proverićemo zajedno da li ima slobodnih termina u vremenskom okviru koji vama odgovara.

Bonus

Moja omiljena koleginica iz Rusije je jedna od najboljih kada je u pitanju priprema TELC ispita, tako da vam svakako preporučujem da pogledate njene video snimke.

One thought on “Priprema za TELC B1/B2 ispite

Comments are closed.

Comments are closed.