Nemački preko Skajpa od septembra

Nemački preko Skajpa od septembra

Septembar počinje za par dana i pravo je vreme da počnete da učite nemački preko Skajpa. U mojim prethodnim tekstovima ste mogli da se upoznate sa mojim načinom predavanja a ako imate još pitanja možete mi uvek pisati na email adresu: dunjaspiler@gmail.com

Kome je namenjen nemački preko Skajpa ?

Nemački preko Skajpa je posebno pogodan za ljude koji nemaju dovoljno vremena da odlaze u škole stranih jezika i koji više vole da rade samostalno nego u grupi sa drugim polaznicima.

Ponekad je dovoljno samo par časova pred polaganje testa za određeno znanje nemačkog a tu vam sigurno mogu pomoći časovi nemačkog preko Skajpa koje nudi online škola nemačkog jezika “Špiler”.

Časove možete imati i u pauzama na poslu. Obično jedan čas traje 90 minuta ali možemo ga prilagoditi vremenski vašem slobodnom vremenu.

Konverzacijski časovi nemačkog preko Skajpa

Pored uobičajenih časova nemačkog preko Skajpa, nudim i konverzacijske časove ali od nivoa B1. Smatram da na nivou A1 i A2 ne možemo imati samo konverzacijski čas već da moramo po malo raditi i gramatička vežbanja.

Moji časovi nemačkog preko Skajpa su tako koncipirani da skoro 90 % vremena ja govorim i objašnjavam na nemačkom jeziku jer smatram da onaj koji uči nemački preko Skajpa treba da bude spreman od samog početka da razume nemački jezik u potpunosti.

Septembar i nemački preko Skajpa

Septembar je odlično vreme za početak učenja nemačkog preko Skajpa. Nesvesno svi prihvatamo ovaj period kao novi početak godine jer ranije dok smo išli u školu ovaj period za nas i jeste to bio.

Ako počnete u septembru da učite nemački preko Skajpa, ritmom od dva puta nedeljno bićete u mogućnosti da već do kraja godine pređete jedan ceo nivo.

Trenutno imam par slobodnih termina za nivo A2, B1 ili B2. Ako ste zainteresovani, ozbiljno posvećeni učenju nemačkog jezika a želeli biste da probate ovaj metod učenja, javite se porukom na:

dunjaspiler@gmail.com

Comments are closed.