Letnji kurs nemačkog jezika

Letnji kurs nemačkog jezika

Online škola nemačkog jezika “Špiler” vam ovog leta nudi posebnu ponudu: u popodnevnim i prepodnevnim terminima organizujemo kurseve nemačkog jezika.

woman lying on pink flamingo bouy on body of water
Photo by LRM Exterior on Pexels.com

Kurs nemačkog jezika od A1 do C1

Bilo da se odlučite za početni nivo ili napredni nivo, komunikacija na času se odvija na nemačkom jeziku. Ovom posebnom metodom vas pripremamo za što bolju komunikaciju.

Ne postoji ništa što vam više govori da ste uspešni u učenju nemačkog jezika a to je da ste nakon samo par časova u stanju da koristite nekoliko rečenica ili da vodite kratki razgovor.

U online školi nemačkog jezika “Špiler” je to sasvim moguće. Na desetine i stotine učenika koji su prošli kurseve u ovoj školi mogu to da potvrde.

Časovi mogu biti grupni ali i individualni.

Slobodni termini su prepodne od 10 do 12 ili popodne od 16 do 18 popodne.

Profesorka Dunja Špiler radi po najboljim metodama u učenju nemačkog jezika i ovaj kurs će vam sigurno pomoći da odmah nakon prvog časa budete u stanju da komunicirate.

Pored klasičnog kursa nemačkog jezika, radimo i pripreme za ispite, kao što su Goethe ispit od A1 do C1 i Telc od A1 do C1. Kao i za ÖSD diplomu.

S obzirom na to da se kurs organizuje online, časovima možete pristupiti sa bilo kog mesta koje vam nudi dovoljno brz internet.

Više o ceni časova i početku samog kursa dobićete na:

dunjaspiler@gmail.com

Comments are closed.