Upoznajte Dunju Špiler

Upoznajte Dunju Špiler

Obrazovanje

Dunja Špiler je jedan od najpoznatijih “igrača” na sceni predavača nemačkog jezika. Austrijskog porekla, studirala je i završila germanistiku (nemački jezik i književnost) na univerzitetu u Beogradu. Pored nemačkog jezika, govori tečno engleski, italijanski a razume i holandski jezik.

Poseduje C2 diplomu znanja nemačkog jezika.

Document

Iskustvo

O iskustvu Dunje Špiler pre svega govori više od deset godina iskustva u ulozi profesora nemačkog jezika kako u privatnim tako i u državnim školama. Veliki broj učenika koji su položili ispite na Gete institutu kao i TELC ispite predstavlja za nju poseban vetar u leđa i motivaciju da nastavi da se bavi poslom predavača uspešno kao i do sada.

Pored priprema za ispite, Dunja Špiler drži i specijalne individualne konverzacijske kurseve od nivoa B2. Razgovor o aktuelnim temam koje su u vezi sa Nemačkom, Austrijom ili Švajcarskom. Idealna priprema za život u jednoj od ove tri zemlje.

Individualni časovi

Individualni časovi preko Skajpa su Dunjina specijalnost ali pored toga ona je i odličan predavač na grupnim kursevima, kako početnim tako i višim. Njenim predavanjima trenutno možete prisustvovati na institutu za strane jezike “Kolarac”.

U svojim predavanjima Dunja Špiler pokazuje veliku fleksibilnost i posvećenost učeniku. Osamostaljenje učenika u upotrebi nemačkog jezika je ono čemu ona u svom radu teži. Što manje gramatike a što više fraza koje se mogu upotrebiti u konkretnim situacijama je njen moto.

Do sada je prisustvovala na mnogim seminarima koji su organizovani u zemlji i inostranstvu a svoje znanje dopunjuje svaki dan jer jezik se uči doživotno.

Nakon seminara “So geht es zur DSD-1” postala je i zvanični ispitivač za DSD-1 ispit za omladinu a koji obuhvata nivo znanja nemačkog jezika A2 i B1.

Dunja Špiler trenutno radi na novim projektima kada je u pitanju online učenje nemačkog jezika i uskoro će se u ponudi naći: podcast kao i prilozi na instagram nalogu.

Živi u Beogradu sa povremenim boravcima u Nemačkoj i Austriji.

Voli biciklizam, fitnes kao i filmove Ves Andersona.

Kontaktirajte je na: dunjaspiler@gmail.com

Leave a Reply